GROENRIJK WONEN TUSSEN MEPPEL EN STAPHORST

Luxe ruime villa's

Aan de lommerrijke Kastanjelaan, tussen Meppel en Staphorst komen 5 zeer exclusieve luxe villa’s met een landelijk karakter. Elk met zo zijn eigen karakteristieke kenmerken passend bij de groene natuurlijke omgeving. De uitgesproken architectuur in combinatie met hoogwaardige materialen zorgen voor een comfortabele en luxe uitstraling. Hier voelt u zich thuis en geniet u van de ruimte en vrijheid van uw eigen huis.

Zodra u deze royale woningen binnenkomt, wordt u verrast door het mooie lichtinval en de ruimte. De indeling en inrichting van de villa’s kunnen aan uw wensen worden aangepast. Kiest u voor een royale werk- of mediakamer, een fitnessruimte of slaap- en badkamer?

In de tuin wordt u hartelijk verwelkomt door de natuur: vogeltjes die tjirpen, vlinders die rond fladderen en de bladeren van de bomen die zachtjes knisperen in de wind. De ruime tuinen bieden alle mogelijkheden om te genieten van de zon of juist de schaduwzones. Hier vier je verjaardagen, heb je fijne barbecues met familie en vrienden of lig je heerlijk rustig een boek te lezen. En de kinderen kunnen er naar hartenlust spelen.

De energiezuinige woningen worden gasloos gebouwd en zijn voorzien van vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping, een luchtwaterwarmtepomp en zonnepanelen. Lees meer over de 5 villa's via de onderstaande button.

Lees meer

Inschrijven en deelname in 3 stappen

Stap 1

Heeft u interesse in één van de beschikbare woningen? Schrijf u dan in via de website en maak een account aan. U ontvangt een bevestigingsmail. Niets ontvangen? Controleer ook uw ongewenste mail. Let op: dubbele en onvolledige inschrijvingen worden uitgesloten van deelname. Meerdere inschrijvingen op 1 huishouden worden ook als dubbel gezien.

Stap 2

Activeer uw account door op de link in de bevestigingsmail te klikken en vul uw gegevens aan. Heeft u al een account? Dan kunt u via de website inloggen. Eenmaal ingelogd, kunt u uw woningvoorkeuren selecteren.

Stap 3

Als u wil deelnemen aan de toewijzing, dan dient u uw voorkeuren te bevestigen in de 'woningselector' en de vragenlijst 'Start verkoop' in te vullen in uw profiel. Let op: U bevestigt uw voorkeuren door op 'opslaan' te klikken. U kunt uw voorkeuren tot 5 maart 2023 nog wijzigen.

Heutink Groep
Ontwikkelaar
Heutinkgroep.nl

Poortman Makelaars
Verkoop
Poortmanmakelaars.nl
info@poortmanmakelaars.nl
0522 464040