LUXE RUIME VILLA'S

Aan de lommerrijke Kastanjelaan, tussen Meppel en Staphorst komen 5 zeer exclusieve luxe villa’s met een landelijk karakter. Elk met zo zijn eigen karakteristieke kenmerken passend bij de groene natuurlijke omgeving. De uitgesproken architectuur in combinatie met hoogwaardige materialen zorgen voor een comfortabele en luxe uitstraling. Hier voelt u zich thuis en geniet u van de ruimte en vrijheid van uw eigen huis.

De energiezuinige woningen worden gasloos gebouwd en zijn voorzien van vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping, een luchtwaterwarmtepomp en zonnepanelen. Lees meer over de 5 villa's via de onderstaande button.

.
.

Woningzoeker

Bekijk de ligging van de woningen via de onderstaande situatiekaart. Meer weten over een bepaalde woning?
Beweeg met uw muis over de beschikbare woningen voor meer informatie.Inschrijven en deelname in 3 stappen

Stap 1

Heeft u interesse in één van de beschikbare woningen? Schrijf u dan in via de website en maak een account aan. U ontvangt een bevestigingsmail. Niets ontvangen? Controleer ook uw ongewenste mail. Let op: dubbele en onvolledige inschrijvingen worden uitgesloten van deelname. Meerdere inschrijvingen op 1 huishouden worden ook als dubbel gezien.

Stap 2

Activeer uw account door op de link in de bevestigingsmail te klikken en vul uw gegevens aan. Heeft u al een account? Dan kunt u via de website inloggen. Eenmaal ingelogd, kunt u uw woningvoorkeuren selecteren.

Stap 3

Als u wil deelnemen aan de toewijzing, dan dient u uw voorkeuren te bevestigen in de 'woningselector' en de vragenlijst 'Start verkoop' in te vullen in uw profiel. Let op: U bevestigt uw voorkeuren door op 'opslaan' te klikken.

Heutink Groep
Ontwikkelaar
Heutinkgroep.nl

Poortman Makelaars
Verkoop
Poortmanmakelaars.nl
info@poortmanmakelaars.nl
0522 464040