Wegwijzer bij aankoop

Op de website vindt u alle informatie over de 5 vrijstaande villa's van dit project. Heeft u belangstelling? Vul dan het inschrijfformulier volledig in. Inschrijvingen waarvan gegevens ontbreken, worden uitgesloten van deelname aan de loting. U dient uw inschrijving compleet te maken door aan te geven welke woning(en) uw voorkeur geniet(en). Dit doet u door via de woningzoeker uw wenswoning(en) te selecteren en vervolgens te bevestigen dat u met die woning(en) deel wil nemen.

Inschrijven

Toewijzing

U kunt u inschrijven voor de beschikbare bouwnumers. Bij meerdere inschrijvingen op een bouwnummer vindt er een loting plaats. De aanmeldingen die online via de projectwebsite zijn ontvangen, doen mee aan de toewijzing/loting. Onvolledige en dubbele inschrijvingen worden uitgesloten van deelname. Bent u één van de gelukkigen? Dan ontvangt u bericht en wordt u door een kopersadviseur van Heutink Groep uitgenodigd voor een aankoopgesprek.

Geen toewijzing

Heeft u geen woning toegewezen gekregen dan ontvangt u hierover een email en blijft u genoteerd staan als reserve kandidaat, mits uw inschrijving aan de gestelde voorwaarden voldoet. Soms vallen optanten af, dan wordt de volgende kandidaat op de lijst benaderd.

Het aankoopgesprek

In het aankoopgesprek ontvangt u van de kopersadviseur van Heutink Groep de aanvullende gegevens die u nodig heeft om een besluit te kunnen nemen om tot aankoop van een woning over te gaan. Deze informatie betreft o.a. een concept van de koop-/ aannemingsovereenkomst en de technische omschrijving. Daarnaast worden de procedure van de bouw en alle individuele wensen met betrekking tot de extra mogelijkheden met u besproken.

We helpen u graag

Naast de getekende opties zijn er nog meer mogelijkheden. Binnen de reeds ontworpen plattegronden kunt u nog schuiven, passen en meten: maak van twee slaapkamers één grote werkkamer bijvoorbeeld, voeg de inloopkast bij één van de slaapkamers, vergroot de hal of vergroot de badkamer. De positie van de trap, meterkast en toilet zijn een vast gegeven, maar de mogelijkheden zijn talrijk! Het project Slingengaarde biedt niet alleen de mogelijkheid de woning naar eigen smaak in te delen, maar ook aan te kleden. Er is een ruime keuze op het gebied van sanitair, wand- en vloertegels, binnendeuren, hang- en sluitwerk, trap, traphek e.d.

Aankoop

Na het aankoopgesprek en ontvangst van de offerte heeft u twee weken bedenktijd om door te geven of u definitief tot koop overgaat. Wanneer u besluit om een woning te kopen, dan wordt u een Koop-/ aannemingsovereenkomst (de contractstukken) aangeboden voor ondertekening.

Financiering

Voordat u een woning kunt kopen zal de financiering geregeld moeten worden. Poortman Makelaars kan u helpen bij het aanvragen van een hypotheek. U kunt dit uiteraard ook zelf doen.

Vragen?

Heeft u vragen over de inschrijving en het verdere verloop?
Het team van Poortman Makelaars staat voor u klaar. Neem contact op via:
T: 0522 464040 | E: info@poortmanmakelaars.nl.
Wij zien uw inschrijving graag tegemoet.

Heutink Groep
Ontwikkelaar
Heutinkgroep.nl

Poortman Makelaars
Verkoop
Poortmanmakelaars.nl
info@poortmanmakelaars.nl
0522 464040