Over de woningen

De laatste fase van Slingengaarde bestaat uit 5 unieke vrijstaande woningen met allemaal een eigen karakter. De woningen zijn ontworpen door architecten Jaap Hoekstra en Willem Dijkstra en passen uitstekend bij het karakter van de omgeving. Binnen en buiten worden één bij deze ruim opgezette woningen. Door het toepassen van zonnepanelen en doordat wordt voldaan aan de geldende BENG-eisen kan er worden gesproken over energiezuinige woningen. Daarnaast is er in het plan rekening gehouden met de huidige vegetatie en biodiversiteit van de omgeving om zo een gezonde leefomgeving te creëren voor mens, plant en dier. Zo worden de platte daken van de bergingen en/of uitbouwen uitgevoerd met sedumdaken en worden de woningen voorzien van geïntegreerde vleermuiskasten.

Villa 1

Aan de linkerkant van het plan is deze prachtige vrijstaande villa gesitueerd. Omringt door groen en bomen en voorzien van een royale tuin, wat het gevoel van ruimte, vrijheid en landelijk wonen geeft. Er is voor deze woning verschillende indelingen mogelijk. Zo kunt u kiezen voor een tuingerichte keuken of woonkamer. Ook de ruime zolder is vrij indeelbaar om bijvoorbeeld een werk-/of hobbykamer of extra slaapkamers te creëren.

Villa 2

Deze kenmerkende villa met typerende architectuur heeft een ruime living met keuken, eetkamer en woonkamer die ook als individuele ruimtes ingericht kunnen worden. Daarnaast is het mogelijk om zelf te kiezen voor tuingerichte keuken of juist een tuingerichte woonkamer. Ook de zolderruimte biedt mogelijkheid om deze naar eigen wens in te delen. Om en achter de woning bevindt zich een groot tuinoppervlak die u meteen in contact brengt met de natuur en het buitenleven.

Villa 3

Wanneer u deze prachtige villa binnenstapt wordt u verrast door het vele licht en het ruimtelijk gevoel in de hal en de eerste verdieping die mede door de raampartij en de vide teweeg wordt gebracht. Ook bij deze woning is het mogelijk de ruime living in individuele ruimtes in te richten waarbij de verbinding tussen woonkamer, keuken en eetkamer toch blijft bestaan. De ruime woning biedt mogelijkheid om te kiezen voor een tuingerichte woonkamer of een tuingerichte keuken. De zolder is te bereiken met een vaste trap en is vrij indeelbaar.

Villa 4

Ook deze riante villa ademt rust en ruimte, zowel binnen als buiten. De woning is flexibel in te delen, waarbij u zelf kiest voor een tuingerichte keuken of woonkamer. Ook de zolder is vrij indeelbaar. Kiest u bijvoorbeeld voor een extra werkkamer, fitnessruimte of gameroom? Aan u de keuze. De tuin biedt mogelijkheden voor het creëren van zon- en schaduwzones, zodat u altijd kunt genieten van de natuur in eigen tuin. Uw auto kunt u dankzij de twee parkeerplaatsen altijd op uw eigen terrein kwijt.

Villa 5

Deze luxueuze villa bevindt zich aan de rechterkant van het plan. De woning wordt door de riante tuin omringt, die vele inrichtingsmogelijkheden biedt om er optimaal van te kunnen genieten. Die flexibiliteit vindt u ook in de plattegronden van de woning. De ruime woning biedt mogelijkheid om zelf de indeling voor de woonkamer, keuken en de zolder te bepalen. Uw auto kunt u gemakkelijk kwijt op de twee parkeerplaatsen op uw eigen terrein.

.

Heutink Groep
Ontwikkelaar
Heutinkgroep.nl

Poortman Makelaars
Verkoop
Poortmanmakelaars.nl
info@poortmanmakelaars.nl
0522 464040